SERVICE

SERVICE

Schepens nv is voorzien van een eigen wagenpark. We hebben ons transport dus zelf in handen en zijn niet enkel afhankelijk van  externe firma’s om onze leveringen uit te voeren. Op die manier staan we garant voor vlotte, flexibele leveringen en kunnen we indien nodig last minute oplossingen aanreiken. Courante producten zijn altijd uit voorraad leverbaar. Afhalen kan uiteraard ook.

Om een extra service naar onze klanten toe zijn wij nooit verlegen. Wij kunnen bij grote afnemers van ontkistingsolie automatische bulkleveringen per termijn voorzien. Zo zijn onze klanten altijd zeker van voldoende voorraad en een continue productie.

Assistentie ter plaatse behoort eveneens tot onze mogelijkheden. Wij voeren in de productieomgeving van onze klanten testen uit en geven ter plaatse opleiding en advies aan de arbeiders. Ook kunnen we uw sproeisysteem onder de loep nemen en voor u op zoek gaan naar de juiste verneveling. Zo zorgen we ervoor dat u zo min mogelijk olie verbruikt. Het beste en voordeligste resultaat is op die manier gewaarborgd.

support