OVER
HET BEDRIJF SCHEPENS

OVER ONS

Schepens nv is reeds gedurende vier decennia actief in de betonindustrie. In 2006 werd de firma overgenomen door de groep Bouts. Vandaag de dag bieden wij onze klanten een ruim aanbod hoogwaardige, zelf ontwikkelde ontkistingsoliën en beschermoliën aan. Verder zitten ook betonadditieven en kleurpigmenten voor de betonindustrie in ons gamma.

Wij beschikken over een eigen hightech labo. Dit labo houdt een vinger aan de pols bij de productie van onze ontkistingsoliën en beschermmiddelen en garandeert een sluitende kwaliteitscontrole van inkomende grondstoffen en fabricaten. Daarnaast is dit labo verantwoordelijk voor het onderzoek naar en de ontwikkeling van nieuwe producten. Hierbij spelen we in op de vragen van onze klanten en staan gezondheid, milieu en veiligheid steeds centraal.

Wij zijn met onze firma gelegen vlakbij het knooppunt E313-E314 te Lummen. Vanuit dit centrale punt verzorgen wij snelle leveringen en zorgen wij voor een vlotte service naar onze klanten toe.

WAAROM KIEZEN VOOR SCHEPENS?

Oplossingen op maat

Bij Schepens nv wordt altijd ingespeeld op de specifieke behoeftes van onze klanten. In de betonindustrie zijn er geen pasklare oplossingen, en elke productieomgeving vereist zijn eigen aanpak.

Lees meer

R & D

Onze R&D afdeling is uitgerust met een hightech labo met moderne meetapparatuur. Deze afdeling met hooggekwalificeerd personeel is het kloppend hart van de firma, en gaat met informatie, ingewonnen bij klanten en verkoopmedewerkers aan de slag om producten te ontwikkelen en te finetunen.

Lees meer

Milieu

Omdat Schepens nv belang hecht aan het milieu stimuleren we onze klanten om zoveel mogelijk milieuvriendelijke grondstoffen te gebruiken.

Lees meer

Service

Om een extra service naar onze klanten toe zijn wij nooit verlegen.

Lees meer

Onze Partners

Schepens staat voor service en klantgerichtheid. Wij werken dan ook met partners samen die allen één ding gemeen hebben: de klant staat er centraal. Samen met hen gaan we op zoek naar de juiste oplossingen om u nog beter van dienst te zijn!
support